Word CO2-neutraal

Word CO2-neutraal

Produceren en handelen zonder CO2 uit te stoten? Het klinkt bijna als een utopie, maar voor heel wat bedrijven is het mogelijk.

E-Luse brengt uw energieverbruik in kaart,
bepaalt uw CO2 footprint en stelt een actieplan op
om uw uitstoot terug te schroeven tot u CO2-neutraal bent.
Gaat u de uitdaging aan?

Wat is een CO2 footprint?

De CO2 footprint, ook wel CO2-voetafdruk, is een maatstaf waarmee u kunt meten hoeveel CO2 uw bedrijf uitstoot. Door uw energieverbruik en uitstoot in kaart te brengen, zien we snel waar er minder uitstoot mogelijk is, bijvoorbeeld door te besparen op transport, energie, papier, water, afval of zelfs ICT.


Minder uitstoten, minder betalen.

Hoewel u hier in eerste plaats werk van zou moeten maken om uw steentje bij te dragen aan het milieu, is een andere belangrijke drijfveer de verminderde kosten. Dat is ook logisch: hoe minder energie je verbruikt, hoe minder kosten je hebt. En zo ben je meteen ook gewapend tegen de hogere belastingen die er in de toekomst ongetwijfeld zullen komen op CO2-uitstoot.


E-Luse helpt u uw doel te behalen

E-Luse is gespecialiseerd in alles wat met energie en ecologie te maken heeft. Energie-expert en zaakvoerder Tim Vancouillie brengt uw bedrijfsprocessen en bijhorend energieverbruik in kaart, zodat uw CO2-voetafdruk kan worden bepaald. Vervolgens creëren we een stappenplan om uw bedrijf helemaal of bijna volledig CO2-neutraal te maken. Want ja, het kan!