Over E-Luse

E-Luse is uw strategische partner richting een klimaatneutraal 2050!

Ons verhaal

Tim Vancouillie

“Ik ben Tim Vancouillie, aangenaam! Ik heb al jarenlang een gezonde passie voor energie en duurzaamheid. Hoe gaan bedrijven om met energie en hebben ze weet van de alternatieven die er zijn om kosten te besparen en hun ecologische voetafdruk te verkleinen? Met 10 jaar ervaring op zak richtte ik E-Luse op. E-Luse is een adviesbureau voor energie, CO2 en duurzaam ondernemen met een focus op productiebedrijven en kmo’s. Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Laten we dan snel even kennismaken.”

– Tim Vancouillie, bestuurder van E-Luse

Groene mindset, groene visie

Voor de naam E-Luse lieten we ons inspireren door het Chinese ‘lùsè’ 绿 ⾊ , wat ‘groen’ betekent. De ‘E’ in E-Luse staat dan weer voor ‘energie’, maar er zit meer achter. Environment, Economics en Ethics vormen namelijk de drie pijlers van duurzaamheid en duurzame ontwikkeling. Het milieu, de economie en het sociale aspect zijn dan ook de drie bouwstenen waarop E-Luse is gebouwd.

Cross-sectorale experten met een hart voor mensen

Hoewel het milieu en energie behoorlijk wetenschappelijke thema’s zijn, speelt de mens hierin een essentiële rol. Die filosofie wordt meegenomen in de samenwerkingen die wij creëeren met bedrijven. Gesprekken voeren wij in begrijpbare mensentaal. Daarnaast noemen onze klanten ons eerlijk, dynamisch en resultaatgericht. Onze grootste troef is onze ervaring en expertise in verschillende sectoren, en ons breed netwerk binnen en buiten de energiesector. Kortom, met elke vraag over energie, CO2 en duurzaamheid kunt u bij ons terecht.


Team

Onze mensen daar bouwen we op, één voor één experten elk met een eigen verhaal maar met een gezamenlijke missie: de industrie verduurzamen.


Duurzaamheid

Practice what you preach! We willen met E-Luse zelf ons steentje bijdragen en het goede voorbeeld geven. Daarom hebben wij ons duurzaamheidsverhaal vorm gegeven in vier kwadranten. We genereren positieve impact en elimineren we ook negatieve impact. Dit doen we zowel direct als indirect.

Duurzaamheid zit bij ons ingebakken en we zien het dan ook als onze morele plicht om actief op de People, Planet en Profit te werken. We willen hierbij ook voorlopers zijn en de toon aangeven voor andere bedrijven. Daarom deze serieuze inspanning.

Contactgegevens

E-luse bv
Tim Vancouillie
+32 (0)474 90 55 07
tim@e-luse.be

Tijmlaan 28
8790 Waregem

BE 0718.752.974

We dragen zorg voor je privacy en volgen de wettelijke bepalingen: Ons Privacy & Cookies beleid.