Over E-Luse

Tim Vancouillie

“Ik ben Tim Vancouillie, aangenaam! Ik heb al jarenlang een gezonde passie voor energie en duurzaamheid. Hoe gaan bedrijven om met energie en hebben ze weet van de alternatieven die er zijn om kosten te besparen en hun ecologische voetafdruk te verkleinen? Met 10 jaar ervaring op zak richtte ik E-Luse op. E-Luse is een studiebureau voor energie en duurzaamheid met een focus op productiebedrijven en kmo’s. Benieuwd wat ik voor u kan betekenen? Laten we dan snel even kennismaken.”

– Tim Vancouillie, bestuurder van E-Luse

Groene mindset, groene visie

Voor de naam E-Luse liet ik me inspireren door het Chinese ‘lùsè’ 绿 ⾊ , wat ‘groen’ betekent. De Chinese taal fascineert mij immers enorm. De ‘E’ in E-Luse staat dan weer voor ‘energie’, maar er zit meer achter. Environment, Economics en Ethical vormen namelijk de drie pijlers van duurzaamheid en duurzame ontwikkeling. Het milieu, de economie en het sociale aspect zijn dan ook de drie bouwstenen waarop E-Luse is gebouwd.

Cross-sectoraal expert met hart voor mensen

Hoewel het milieu en energie behoorlijk wetenschappelijke thema’s zijn, speelt de mens hierin een essentiële rol. Die filosofie neem ik mee in de samenwerkingen die ik creëer met bedrijven. Gesprekken voer ik in begrijpbare mensentaal. Daarnaast noemen mijn klanten mij eerlijk, dynamisch en resultaatgericht. Mijn grootste troef is mijn ervaring en expertise in verschillende sectoren, en mijn breed netwerk binnen en buiten de energiesector. Kortom, met elke vraag over energie en duurzaamheid kunt u bij mij terecht.

Klimaatneutraal

Practice what you preach! We willen met E-Luse zelf ons steentje bijdragen en het goede voorbeeld geven. Daarom dat we onze eigen impact op het klimaat zoveel mogelijk te beperken. We gaan hierbij een stap verder dan CO2-neutraal, maar kunnen we onszelf zelfs klimaatpositief noemen. Benieuwd hoe we dit doen? Ontdek het hier.

Contactgegevens

E-luse bv
Tim Vancouillie
+32 (0)474 90 55 07
tim@e-luse.be

Warandestraat 5
8790 Waregem

BE 0718.752.974

We dragen zorg voor je privacy en volgen de wettelijke bepalingen: Ons Privacy & Cookies beleid.