Referenties

Referenties

Bij E-Luse staan onze klanten steeds centraal. Hier kan je lezen hoe enkele klanten de samenwerking met ons hebben ervaren.

De technische bagage en ervaring van E-Luse hebben
ervoor gezorgd dat we op het vlak van duurzaamheid zeker zijn gegroeid.

Getuigenissen

“Tim kon ons dankzij zijn ervaring volledig door het EBO-proces gidsen. Zijn professionele aanpak en technische achtergrond zorgden ervoor dat we werkelijk elk aspect van ons bedrijf onder de loep konden nemen. Naast de opmaak van onze energie-plannen vertrouwen we ook op E-Luse voor andere oplossingen die een positieve invloed hebben op de duurzaamheid van Samsonite.”
Geert Moens – Energy Coördinator


“E-Luse heeft ons op een no-nonsense manier begeleid om alle formaliteiten inzake EBO in orde te brengen en mogelijke verbeteringsprojecten voor verdere energiebesparingen uit te werken. Ondertussen hebben wij een intern energieteam die het energieverbruik opvolgt. Bedankt E-Luse om de basis te leggen van ons eigen energiebeleid.”
Luc Lammertyn – Chief Logistics Officer


Verhalen

Carbon Footprint Agristo

De carbon footprint die we samen met E-luse berekenden, vormt de basis van het verdere duurzaamheidsbeleid van Agristo.

Team Duurzaam Agristo

Duurzaamheid STAS

Voor de uitwerking van hun strategie en beleid rond duurzaamheid koos STAS voor E-Luse. Een inspirerende samenwerking!

STAS sustainability

Energie-efficiëntie Deceuninck

E-luse is voor ons de ideale partner om onze energie-efficiëntie te verbeteren en zo onze duurzame ambities te realiseren.

case E-luse bij Deceuninck

Klimaatplan Biscuiterie Thijs

Er komt heel wat kijken bij de uitwerking van dit ambitieuze klimaatplan. Met een partner als E-luse heb ik er alle vertrouwen in.

CO2-reductieplan Cluma Engineering

Cluma (gekend van hun rolbruggen) deed beroep op E-Luse om een actieplan op te stellen om hun koolstofemissie terug te schroeven.

Product Carbon Footprint Citribel

Citribel is wereldwijd de enige circulaire producent van citroenzuur. Voor de berekening van hun CO2-voetafdruk en Product Carbon Footprint kozen ze voor E-Luse.


Andere klanten