Referenties

Referenties

Bij E-Luse staan onze klanten steeds centraal.
Hier kan je lezen hoe enkele klanten de samenwerking met ons hebben ervaren.

De technische bagage en ervaring van E-Luse hebben
ervoor gezorgd dat we op het vlak van duurzaamheid zeker zijn gegroeid.

“E-Luse heeft ons op een no-nonsense manier begeleid om alle formaliteiten inzake EBO in orde te brengen en mogelijke verbeteringsprojecten voor verdere energiebesparingen uit te werken. Ondertussen hebben wij een intern energieteam die het energieverbruik opvolgt. Bedankt E-Luse om de basis te leggen van ons eigen energiebeleid.”
Luc Lammertyn – Chief Logistics Officer


“Tim kon ons dankzij zijn ervaring volledig door het EBO-proces gidsen. Zijn professionele aanpak en technische achtergrond zorgden ervoor dat we werkelijk elk aspect van ons bedrijf onder de loep konden nemen. Naast de opmaak van onze energie-plannen vertrouwen we ook op E-Luse voor andere oplossingen die een positieve invloed hebben op de duurzaamheid van Samsonite.”
Geert Moens – Energy Coördinator


“In E-Luse vonden we de externe energiedeskundige die we zochten. Tim was een echte aanwinst voor ons energieteam. Hij hielp ons innovatieve concepten te onderzoeken en uit te werken. Het administratieve gedeelte dat daarmee gepaard gaat, zoals de opmaak van het energieplan, actieplan en monitorings-verslag over de evolutie van de energie-efficiëntie, werden altijd volledig, correct en tijdig afgewerkt en ingediend.”
Hans Vincke – Milieucoördinator